top of page

Advocaat in Vilvoorde Marijke Van Der Hasselt:
een allround aanpak op maat van u of uw onderneming

Of u nu op zoek bent naar juridisch advies, een raadsman die u bijstaat in het opstarten van procedures of een advocaat die uw belangen behartigt bij onderhandelingen, Marijke Van Der Hasselt in Vilvoorde beschikt over de expertise die u zoekt. Deze advocaat richt zich zowel op particuliere personen als op ondernemingen die nood hebben aan juridische bijstand.

Als erkend bemiddelaar treedt ze ook op in disputen die het meeste succes opleveren wanneer ze in der minne geregeld worden. Voor ondernemingen garandeert ze een dienstverlening die de dagelijkse bedrijfsvoering vergemakkelijkt en juridisch sluitend maakt, zoals:

het opstellen van protesten

het verwoorden van betwistingen

het opstellen van algemene voorwaarden op maat

...

advocaat Marijke Van Der Hasselt

HOE GAAT MARIJKE VAN DER HASSELT TE WERK?

Om uw dossier ten gronde te leren kennen, is een diepgaande kennismaking essentieel. Dit komt dan ook op de eerste plaats. In een eerste verkennend gesprek wordt uw situatie geanalyseerd. In vele gevallen kunt u een procedure vermijden wanneer u tijdig een advocaat raadpleegt.

Marijke Van Der Hasselt zal uw belangen steeds optimaal behartigen, in overleg met de tegenpartij of met behulp van een procedure voor de rechtbank. U kunt op haar vertrouwen voor juridische begeleiding in volgende domeinen:

huurrecht

bouwrecht

personen- en familierecht

incasso

bemiddeling

jeugdrecht

asielrecht

echtscheidingen

Maak uw afspraak bij uw advocaat in Vilvoorde, Marijke Van Der Hasselt, voor een eerste gesprek.

bottom of page